pondělí 27. ledna 2020

Korupce v hudebním průmyslu část 2.

Jak se bránit klackům, které nám hází internet pod nohy? S řadou sociálních sítí jsme před lety skoncovali. Teď nedávno i se servrem YouTube. Budeme na něj nahrávat jen krátké ukázky na naše videa, která budou na našich webovkách. YouTube byl docela dobrý nástroj pro propagaci hudebních videí, ale.... Každá videoplatforma má svá omezující pravidla a nám už došla trpělivost úplně všude.
Jak se tedy na internetu více prosazovat. Není moc na výběr. Opět se vracíme k prvnímu dílu těchto článků, a to, bez finanční pomoci  není možné udělat velkoplošnou reklamu a přilákat více fanoušků.
My jsme před lety zvolili cestu domácích koncertů. Zvou si nás domů jen naši fanoušci a známí, kteří již znají naší hudbu a vědí co očekávat. Mezi jejich další známé se to rozkecá a postupně se nabalují další fanoušci. Nestačí to a nestačí. Aby nás skládání a hudba živila, to prostě nestačí.
Pomůže vám jakýsi neznámý hudební průmysl? Nepomůže! Soutěže? Nesmysl. Zaprvé žádné soutěže neexistují a zadruhé, když už nějaká soutěž začínajících talentů je, Je všechno předem rozdané a hlasování je předem vytištěné.
Pomalu docházíme k několika závěrům. Ještě zkusit možnost oslovit světová vydavatelství a nebo se stáhnout do svého undergraundu a tvořit vše jako doposud.


Pokračování příště...

Žádné komentáře:

Okomentovat

nesmysly a debility vymažu